PATIENTS TREATED

Thursday, September 30, 2010

duit itu

assalamualaikum dan selamat hari khamis.
mood ak nak apdet blog tetiba datang.
sila jangan tanya kenapa. 

sebenarnya baru lepas baca blog ini
blog senior ain shams yang ada skandal ngan. jeng3
ya. post terbaru tentang marriage. 
x paham? maksudnya dalam bahasa inggeris, kawen.

kenapa ak tetiba semangat nak citer pasal kawen lak ni?
nak kata ak da kawen. sudah. belom.
jadi, kenapa?






situasi 1 : atas tilam, tengah rehat2

kalo kita save duit jpa ni 600 hengget sebulan, abes 6 taun stengah, dapat r kumpul 46,800. cukup r tuk kawen :)


situasi 2 : kat soping complex, nak langgan bodben

minah uh cun ah. yang uh un best gak. yg pakai niqab uh. lawanya mata dia. 


situasi 3 : besesak2 dalam bas yang bawak laju tahap roller coaster

ko nak kawen umur bape? 
ak, taun ke 4 ke 5 kot. insyaAllah.


situasi 4 : otw carik kedai makan tuk lunch

ko da ada calon lom?
kat mesia tgh tunggu r. hehe


situasi 5 : bilik besepah, sembang2

hailo. besepahnya bilik ni. kemas jom.
ala, lek lu. 6t da kawen tadek r sepah2 ni. :)








tengok.









mana2 un mesti cer pasal kawen. cam tadek topik lain jek
cuba r bawak bincang pasal kes buang bayi ke, pasal kenapa sphenoid bone x sambung ngan cephalic ke, pasal macamana org arab leh survive idop ngan makan isy jek ke.
kan banyak ag topik uh?

kuliah un baru dua kali kot.
tapi. bese ah. nama un remaja. bese r tuk pikir benda2 camni. kot
jangan salahkan kami. salahkan hormon.
ayat sapa tah ak curik ni








cop!







cakap pasal kawen ni. ak ada gak buat satu design tuk desktop bekgron.
tentang kawen ah. feel free tuk amik. tadek kna charge un.









okeh. bergolek balik kpada topik asal kita.
jadi, patot ke kitorang pikir pasal kawen skang ni?




jawapan ak

x kot. awal ag. baek ak pikir pasal stadi ni. 6 taun setengah ag kot!




nota kakikukaku : dua minggu da abes 300 dolar. hailo -__-"

4 sticky notes:

Sarah Mustaza said...

hahaha. adeh...jangan salah paham post kat blog akak tu. bukan nak kempen kawen ye =.='. cepat betul korang respon.
ape2 pun, blaja la dulu. stabilkan hidup di tempat orang.
dan yang paling penting, BETULKAN NIAT :)

mekanikaEVO said...

hehe. baik cikgu.








tpi, jgn salahkan kitorang. salahkan hormon :D

Dzuu Haniin said...

hayyan...kak sarah skandal dgn sape?

mekanikaEVO said...

skandal ngan sapa? jeng3. nak tau blanja pizza :)