PATIENTS TREATED

Tuesday, January 18, 2011

tidur lagi?


oke. tetiba jari ak terasa gatal nak cerita pasal kawan ak sorang ni
ye. ak stat kenal dia bila ak masuk sekolah dekat klang
dan ak kenal dia un sebab dia duduk seblah ak dalam kelas
kelas yang sangat asing tuk ak
dengan muka budak budak intelligent yang tak bole blah. 
memang psyco abes la.

ye la. seblom ak masuk 402 uh
ak sebenarnya tercampak dalam kelas 407
dapat masuk 402 un sebab dengan alasan ak amik EST
oke. dan akernya EST tu dimansuhkan pun.
takpe ah. nak buat macam mana kan?
oh ya. ak lupa nak introduce pulak. ni la kawan ak tu

berbaju pepel. 
oh. masih single but not available
ye. ak tahu korang kecewa

tanpa beliau, siapalah ak kat 402
apa yang buat dia jadi signifikan dalam idop ak?
ya. dialah sleep-mate terbaek ak. dlm kelas
dah. jgn pikir bukan2. korg ni nampak sleep2 ni bukan leh caye sgt.
mula mula ak ngantuk. dia tolong urut
pastu dia pulak ngantuk. ak tolong urut.
akernya


RAYYAN, MUZZAMMIL, bole pulak kamu dua tidur kat belakang tu!


oke. sampai sekarang cikgu norisah panggil ak rayyan.
takpe ah. asal cikgu ingat ak sudah.

yang tak bole blah uh ampir seme kelas kitorang tido kot!
sebut jek subjek pe. 
BM? BA? MM? PQS? 
sedangkan kelas cikgu paling garang ADD MATH n BI pun kitorang layan tidur
inikan pulak kelas PSI
memang jadi subjek tidur lah!
KU pun tidur. ak apatah lagi :P sori abbas. pinjam nama

tidur depan pompuan tak?
of kos la pernah. tadek masa la nak kaver macho ni
baek layan tido kan? nikmat~
penat F1 la~ oke. alasan
ingat lagi tasnim, fadzlin n syifa' duk belakang kitorang. 
entah apa la dorang cakap pasal kami dua kan?
duk depan dorang. TIDO. haha


dah nama un geng tido kan
result tak payah cakap la
memang result mengantuk gak ah
dan dan dan
yep. taun depannya kami dua dua turun kelas.
hahahaha. padan muka ak

walaupun masa form 5 kami da tak sama kelas
tapi kita still kawan kan?
SAMPAI SEKARANG
buktinya? kami sekarang sama2 study kat mesir
insyaAllah dua dua bakal bergelar doktor 2017 nanti. amin

walaupun uni laen laen.
masa ni la nak guna FB, YM, SKYPE segala bagai kan?


nota kakikukaku : 
- tak semestinya tidur dalam kelas tak boleh berjaya kan?
- minggu ni minggu mengadu masalah sedunia kah?
- yep. jgn lupa prioritizekan bnda yg patut bg lbih priority. contoh. exam
- hey. da tau lusa exam, ko mengadap laptop ni apsal?

3 sticky notes:

syafiqah; said...

minggu mengadu?heh =.='

eleh.aku tdo result tak gempak un
rayyan!
hahahahaha

mekanikaEVO said...

heh. mnggu ni, ramai kot pelanggan ak. haha

tu la. ko tido tak niat ibadah. :P

Q-Bear™ said...

So... Petua nk cmrlng kne tido dlm kls. Ok2. Ti ak amalkan. haha