PATIENTS TREATED

Sunday, May 02, 2010

ak sudah semakin dewasa

post ini sangat pendek tapi believe it or not
ak amek masa 1 jam 55 minit tuk type post ni

ya ya ya
ak tau skarang da pkul 2 tapi nak wat cane
mata ak dah ditakdirkan tuk x ngantok ag
berkat tido dlm kete ptg tadi masa otw balik rumah di selangor dari kg di pahang setelah bercuti - cuti malaysia selama seari
*sikit punya panjang kot ayat kat atas*

weh, upu ko dapat mana?
statistik mnunjukkan soklan ni mrupakan soklan terpanas terbakar termelecur kat mukabuku mahupun ym
dan berjaya menduduki ranking pertama
mengalahkan soklan
siapa lagi hensem, ak ataupun bread pitt

so, kat sini ak nak umum secara officially yg ak dapat twran 
jeng jeng jeng

saya kasihankan kamu. jgn paksa mata anda. sila kelik

matrik.asasi.scholarship
oh. sudah pasti ak akn pilih scholar sebab ak bukanlah anak dato'.. 
kalo tadek scholar ni, jgn mimpi la ak akn study abroad sebab kos dia yg sgt tinggi gilak
ak mati idup balek un tak pasti ag ak bole bayar jumlah pblanjaan dia dgn saving ak yg sangat...
sila smbg ayat anda sendiri. ak da tadek idea nak tulis pe

. . .

wah, lama ag cuti ak seblom ak stat kuliah
ada cuti seminggu lebeh.. bole r nak enjoy + rehat seblom sesi muka ketat start
arini baper aribulan eh?
apekah?!
it's 02052010 oredi?!
laju betol MASA berlari kalu time cuti camni.
kalu da stat blaja nanti, mulalah MASA buat2 gedik nak merangkak pulak

rasa cam baru tadi puan umi cakap

"tape, saya bagi awak cuti seminggu utk urus2 benda serabut ni.. 
3 mei kita start kuliah..."

dan trima kaseh yg tersangat belambak banyak kpada inche fauwiza 
kerana telah bersusah payah memerah keringat beliau
utk brtanya kpda senior ttg subjek2 yg bakal kami telan selama 3 bulan
dan tahniah. usaha anda telah berjaya membuatkan kadar adrenaline dlm body sy mningkat secara constant acceleration

 sila kelik. saya tidak mahu anda rabun

so, mebi ni post terakhir ak seblom ak dipaksa kembali pulang ke intec
meninggalkan facebook, blog dan farmville tidak terurus
kesian mereka. ak gantung mereka tidak bertali tanpa nafkah
tapi, papepun. tolong doakan ak kat sana
. . .

PLUS
ak nak congrets kat abbas
yg berjaya tuk dapat biasiswa tnb tuk mlanjutkan studynya ke NEW ZEALAND
kepada anda dan saya. silalah jeles kepada beliau
dia will sambung blajar in electrical engineering
oh, dia sangat la deserve tuk dapat sekolar uh

dan

kepada budak budak mara yg akn daftar masok intec isnin ni
ak nak ucapkan
SELAMAT DATANG KE INTEC
ceh, cam ak da betaon jek kat sana
sila bawak kentaki bersama anda. kita buat kenduri kat C5/403

yg maseh menunggu scholar. sila sembahyang hajat semaksimum mungkin
gunakan sepenuhnya energy2 ATP dalam badan korg uh
moga kita dapat apa yg kita kehendaki
kpada yang tidak berjaya, jangan bersedih sangat sebab
HE KNOWS DE BEST 4 US

nota kakikukaku : sape dapat kelas 7? anyone?

4 sticky notes:

E-ZuDiN said...

wahh ala, ko kan nak gi oversea dah. so takyah r nak share upu.. hehe

Anonymous said...

selamat meneruskan perjuangn kamu,SM~

mekanikaEVO said...

izuddin : ak saja nak umumkan yg uia ada 1 tempat kosong kat asasi sains hayat.. siapa nak, silalah

SM : mekaseh, gud lak matrik

Q-Bear™ said...

hayyan. tnye bdk intec len yg amik medic depa dpt ape upu.. pastu msg aku pls.... utk rayuan.