PATIENTS TREATED

Sunday, May 09, 2010

post rindu kamu

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

post ringkas pendek lagi singkat dari budak yang sangat malas menaip 
sebab beliau sedar jam sudah menunjukkan pukul 3 pagi
dan beliau aware yang beliau sepatutnya beradu sambil bermimpi kawen ngan anak pacik leman punya kawan baik punya adek
tapi beliau gagahkan jugak jarinya demi mengisi masa lapangnya
lapang la sangat. ko carik benda2 esaimen lagi pekdah

da lama kot ak x updet blog selepas seminggu bermastautin kat intec
 kat intec ak belajar untuk tidur seawal 11 malam 
awal gilak kan?
dan bangun pukul 540 pagi
patot r mata ak rasa berat semacam. bese pukul 4 oke agik
macam yg ak cakap ritu, ak masok kelas MEG7
sekelas ngan ak ada 3 lagi budak kkj
ganu, lek2 ngan nusaibah
subjek2 yang kitorang belajar lak

civilization in medicine
intoduction to islam and medicine
biology
bio-chemistry
physiology
arabic for pre-medical student (egypt)
english for pre-medical student
computer literacy

dan terima kaseh kat pensyarah2 yang pandai buat lawak kat ak dgn bagi 3 esaimen tuk kami siapkan. tapi oke r gak, at least ada gak benda yg ak bole buat drpd asik buat taik mata bila lecturer tadek
life kat sana agak busy, tapi banyak jek masa kosong sebenarnya
kiranya tadekla ko jadik mental pasal busy sangat

eh, seblom lupa. kames lepas ak pegi r MAK kat kkj
siyes best gilak sebab dapat jumpa dak2 skulmet
lain kali ntah bila bole jumpa lak . da takle dah nak gelak guling guling
memasing ada haluan memasing. matrik. ipta. ovec.
tetiba sedey lak

abes jek MAK, kitorang plan jejalan kat mid
watpe agik. maen baling bola berat
radhi first, aiman sec, ak third -_-"

balek ke intec tepat2 kul 11 malam
badri dah buat muka cuak
rilek r bad, ritu ak siap balek kul 12 ag. muahaha. 
jgn contohi ak
kepada dak2 yg akan register ke matrik esok
selamat jadik budak matrik dan selamat setadi~!!
semoga kita semua bejaya dunia akhirat

kepada mereka yg bergelar ibu mama ummi mother mak 
selamat hari mama~!!
mintak maaf atas seme salah silap
terima kasih bejuta juta oren tuk seme pgorbanan mama
saya saaaaaaayang mama saya
 


kepada ísmat ngan fye lak
tahniah tuk biasiswa petronas yang korang dapat~!!
moga korang jadik engineer yg bejaya

nota kakikukaku : rini balek intec, eksaited. tapi bila teringat esaimen belambak. haish

3 sticky notes:

zainal abid said...

salam,ak sayang kat mak aku,thaniah masuk intec!all the best!

Q-Bear™ said...

tq doakan utk aku. hehe

mekanikaEVO said...

abid : tq, semoga bejaya kat uia. kem salam dak2 kisas

qbear : doakan ak juga~