PATIENTS TREATED

Thursday, June 03, 2010

mata ak makin rabun

*tap*

gelap




"erm, nanti adik tutup kipas eh? kena tutup lampu, nanti encik hassan marah.
sepatotnya sekarang adik dah kena masok bilik, tapi x pe r. pukul 1 nanti adik masok bilik tau..."


yep
secara officially kami dihalau secara majaz oleh pacik guard yg bertugas
ak x salahkan pak gad uh un. dah memang tugas dia. kitorang un satu. dah trang tang tang jam kat laptop kesayangan ak tunjuk pukul 1230 un, x pandai pandai nak membelahkan diri dari depan pejabat uh.

apa kes stay lelama kat depan pejabat?
pe lagi, bila laptop dan bodben dah ada depan mata
online la kejenya. boleh say babai lah dkat lecture notes n esaimen semua

1245
ramai budak dak balik bilik. kitorang un pe ag, mula stat kemas2 barang semua.
sampai bilik bajet nak tidur.
tapi, bila nampak meja belajar kosong, dak2 bilik un maseh belom tido
jadik, ak un apa ag. sambung lah berdating dengan laptop ak
*trimas tuk muhd sebab pinjamkan bodben. ko memang cool abes ah


* * *

sekarang dah pukul 200 pagi. 
dan ak maseh duduk mengadap laptop ni bertemankan sekotak air laici delite dan kuah rojak agromas
*ceh, sempat gak ak promote
mata masih belom mengantuk, tapi bila tengok kawan sebilik dah mula mengeluarkan sound effect yg tersendiri, timbul rasa jeles gak. teringin gak nak mimpi kawen dengan anak raja.
so, seblom ak merapu lebih panjang, baik ak stop menaip dulu

selamat malam dunia~!!

nota kakikukaku : esok nak dating ngan puan english ngan macik physio. jangan ak mengantuk sudah~

3 sticky notes:

ismatz said...

then..? apa kaitang ngn tajuk yg 'mata ak semakin rabun' 2..?

mekanikaEVO said...

hehe. saja jek wat tajuk uh. tak kan x paham kot. relationnya slalu on9 = salu ngadap comp = mata makin rabun.

ismatz said...

oo.. get it..