PATIENTS TREATED

Sunday, June 13, 2010

Badan Tangan Negara?

perlis. perak. kedah. penang.
4 negeri kat masia yang ak belom pernah jejak lagi

and, guess what?
hari esok bersamaan hari isnin bersamaan 14 JUN 2010
seorang muhammad hayyan affiq akan pergi ke sebuah negeri bernama perak~!!
ya perak. ak ulang sekali lagi.
P . E . R . A . K
bunyi macam ak eksaited kan?
yep. ak memang eksaited
sebab ak suka jalan jaoh jaoh. lagi lagi bila pergi reramai

eh jap jap
buat pe ak tetiba nak pergi perak lak ni?
ada kenduri kawen macik kiah ke apa.
tak tak. bukan anda salah sama sekali
tapi ak pergi ke negeri labu sayong uh bersebab
sebab ak nak merisik anak wak seman
eh silap. sebab ak nak pergi program biro tatanegara
ala. program patriotik patriotik uh.
ye la. ak kan sayang malaysia. eceh, bajet la ko

kami seramai 138 orang akan berlari ke kuala kangsar esok stat pukul 8 pagi.
dan dijadualkan pengsan kat depan pintu pagar ulu kenas pukul
oh, ak lupa nak bagitau. dak dak medik mesir pergi btn kat perak
tapi dak dak medik joden dan islamik banking pulak pegi btn kat ulu sepri, negeri sembilan.
dak dak laen? dak gigi mesir dan joden lak dapat cuti 9 hari sebab diorang x involve dengan btn ni. btn dorang lain kali. sekali dengan budak mara kalau ak x silap
9 hari lama kot. kejelesan ada terasa di situ

okeh. bergolek balik kepada perak
insyaAllah kami akan bermastautin kat sana selama lima hari
jadi, budak2 perak yang nak datang melawat ak, jangan lupa bawak buah tangan berupa kentaki family feast ok?
aktiviti seperti yang termaktub dalam jadual, kebanyakannya dipenuhi dengan LDK.
hari jumaat tu lak ada ujian. kalau fail tak boleh fly kot.
perkataan ujian uh buat benda uh macam mencuakkan.
harap ak boleh jawab dengan baik

akhir kata. kamu kamu dan kamu sila doakan kami semua baik baik sahaja berbtn.
kalau rindu ak tak payah mesej atau miskol. sebab dekat sana mebi ak x dapat nak angkat atau reply. ada sumber mengatakan yang hp akan dikumpulkan.

betulkah?

mampu kah ak survive tanpa kawan baikku disisi?

nota kakikukaku : wak dan zahra dah selamat sampai kat LOS ANGELES.

1 sticky notes:

drift queen said...

ko masih rase seronok? kuikuikui...

'sangat' banyak kembara yg ko tungu2 tu..LOL!