PATIENTS TREATED

Sunday, August 29, 2010

buah hati. eh, buah tangan

salam. okeh. post ini sangat pendek.
tak perlu sediakan kopok lekor. biskut meri sudah.
ekceli, ak buat post ni sebab ak ada sumting nak bagi kat korang. warga meg7.
kira cam hadiah ar. eceh. hadiah la konon. bajet cam bagus jek.
ak buat benda ni un sebab ak da tadek keje lain nak buat kat rumah. 
padahal belambak jek keje.
eh eh. jangan tanya ak pasal video kelas. ak tadek mood lagi nak buat.
kang kalau mud ak da datang, ak gitau korang oke?

oke. bergolek balik kepada hadiah uh. sesapa pun bole ambik sebenarnya.
tadek copyright reserved un. kiranya, kalau aisar ayadi nak ambil pun boleh. hehe.
jadi ni lah hadiah nya








jeng










jeng




















jeng
















tadaa~!!!

klik piktura ini kalau screen korg bersaiz 1280x768


klik yang ni pulak kalo saiz screen korang 1360/66x768


yep. kan ak dah cakap. hadiah simple jek. wallpaper desktop.
sesapa yang sudi sila lah ambil. senang jek.

klik piktura tu > right klik > save image as > save! 

cop! apsal area atas belah kiri kosong?
la. namanya pun desktop punya wallpaper. kat desktop korang mesti nak letak banyak icon2 serabut kan? shortcut itulah. folder inilah. lagi lagi sakinah. seme dia sumbat kat desktop.eheh. sori kinah. gurau jek

contoh letak icon.

ha, kan semat tu. lawa gak ak buat. jadi silalah kamu, kamu dan kamu ambil yek. tak batal puasa pun. harap korang sudi lah ambik adiah x seberapa dari ak nih. papepun, selamat berpuasa!

nota kakikukaku : gambar puan tuk video blambak kot. gambar laki. "..."

7 sticky notes:

aisar said...

wah..bgus..ade gmba ak..yeah!

maruko said...

hahahaha..tq2...bgsnye hadiah nih...huhuhu..thanx2

Anonymous said...

asal gambar xclear?

mekanikaEVO said...

aisar : ak masukkan gambar ko uh, berbayar. jadi, sila check in duet esok oke?

maruku : u're welkam

anony : x clear? saiz screen brapa? pastikan klik dulu gambar tu, dia bukak pic uh kat page lain, baru save pic

tpah said...

Aisar...memang dasar menyepa...x habes2..

cucu phlawn said...

thnks~~
comel gak hdiah ni...
nice~ mayb sebb ade pict ak kowt..hehe

drift queen said...

oi!!!!

gmbr ak kna ptong...uuuuu~~~ ko buli ak eh...