PATIENTS TREATED

Thursday, January 06, 2011

oh tidak! kami di-stalk oleh mereka

eh eh. apa orang tu buat atas bumbung uh?
nak bunuh diri ke apa?
.
eh eh. kat situ un ada la.

weh. kat bangunan sebelah un ada la.
.
atas bumbung mobil un ada?

kenapa ni?








kamu pernah tengok tak muvi inggeris
citer ttg presiden yang nak datang kat sesatu tempat
pastu mesti ramai ejen2 rahsia yang main sorok2 nak jaga presiden tu
tapi last2 mesti presiden tu kena tembak gak

pernah tak?

macam tu lah kot keadaan kat depan rumah kitorang ni.
keluar jek nampak pacik pacik pakai blazer atas bumbung.
pegang teropong.
usha anak dara orang ke apa dorang ni
dahla rumah kitorang tadek langsir.

 kalau kamu hebat, kamu bole nampak ada 4 orang kat bumbung uh

sejak tengahari tadi gak bilangan polis yg berkawal sekitar rumah
bertambah secara mandadadadadadadak.
memang banyak lah. 
kete un dah tak boleh parking tepi jalan.
kawasan gereja rujuk post kat bawah memang kawalan ketat yang amat
kena scan baru bole masuk
 ada orang badan besar nak datang sini kot
 
oke. bergolek balik tentang pacik stalker
dorang memang menakutkan yang amat
muka tadek ciri2 manusia berperikemanusiaan langsung
oke. hiperbola
nak kuar rumah un cam tak berani
kuar balkoni kena usha. bukak tingkap kena usha.
tau la kami kacak B)
 kawan ak un kena cek beg dia balik dari u tadi
naseb tak mintak paspot.
dah la jadi PATI skang ni.
memang hidup tak tenteram lah

visa. bilalah ak nak dapat ko?
.
oh ya. ni link ttg alex kena bom bg kamu yg tatau ag 


nota kakikukaku : tadi nak kuar g tuisyen. bawab cakap tunggu setel dulu baru kuar. pastu ramai2 kuar balkoni nak tgk pe jadi kat luar. tetiba dengar ada orang petik jari. carik2 la. hah! tengok2 atas bumbung rumah kitorang un ada pacik pakai blazer. suro masuk rumah. ala pacik. pe ni. nak tengok un tak bole. igt kami ada senjata ke pe? tak rock ah. eceh. cakap lebat
 

2 sticky notes:

Sarah Mustaza said...

perghh...gile ah korang. macam dalam movie tuuu. jaga2 lah eh. tengah takde visa kan? nak usha pun usha dari dalam rumah je. semoga selamat semuanya.

mekanikaEVO said...

hehe. tak sangka lak bole dapat pngalaman camni dlm hidup.

emm. bnyak bnda baru blajar kat mesir ni kan?