| MY GALLERY OF LIFE | HOVER YOUR MOUSE OVER THE PICTURES |


PATIENTS TREATED

Thursday, June 30, 2011

jangan buat

| 6 sticky notes

kain pelikat lalalala
kain pelikat lalalala
kain pelikat, diguna aneka cara~


ya. memang betul. 
memang macam macam benda kita boleh buat dengan kain pelikat.
buat lapik bantal
lapik meja
kain buruk
balut baby
sapu tangan
tudung saji
selimut 
baju
langsir
cadar
tuala


macam macam lagi lah
ko sebut jek apa. seme dia boleh jadi

tapi, bila ko kat mesir ni
ada satu benda jek yang tak bole buat ngan kain pelikat

ko tak boleh pergi masjid pakai kain pelikat

la. apsal lak? kat mesia cilek jek pacik pacik pakai kain pelikat.
takkan ko malu kot. cuba la promote sket barang buatan mesia ni.

cop! haaa. malu tak malu
cuba ko jawab sket.
ko nak pakai lagi ke kain pelikat pegi masjid kat mesir ni,
lepas ko tau yang orang mesir tak kira tua-muda-miskin-kaya-laki-puan
semua bakal gelak kat ko?




napa lak?


MyEm0.Com




nak tau kenapa?
sebabnya orang mesir cuma pakai kain pelikat
lepas dorang baru ehem ehem dengan isteri dorang.
terkejut? ya. tu lah hakikatnya.

dan ucapkan tahniah dan berikan tepukan gemuruh kepada ak 
sebab jumaat lepas lepas ak pegi masjid pakai kain pelikat dengan cemerlang sekali.
-___-'

nota kakikukaku : tadek can dah la nak ngorat awek arab. haish

more

Wednesday, June 29, 2011

pembedahan berjaya

| 2 sticky notes

alhamdulillah. selepas 3 jam bertarung nyawa
akhirnya pembedahan plastik ni berjaya juga.

eh eh. korang jangan silap paham lak.
bukan ak yang baru lepas pembedahan.
tapi blog ak ni. kalau korang perasan la :P
*kalo korang tak perasan ak tatau nak cakap apa la

sebelum pembedahan

eh hayyan. apsal ko tetiba rajen lak nak mekap blog ko segala bagai ni?
heh. kenapa?
semuanya sebab moki
dia suruh ak ajar dia untuk touch up sket blog dia tadi
dah abes ajar uh, tetiba hati ni terasa nak main main ngan coding sket.
bila dah stat main uh. tau tau jek la.
bila da dekat 3 jam uh
poof! jadi la koko krunch! hehe

oh ya
tuk layout kali ni ak cekau kat sini
besenya ak curik kat sini

dan

siapa siapa yang berminat nak belajar 
cara nak letak komen facebook kat bawah setiap post
bole la pegi geledah sini
insyaAllah menjadi. ak un baru nak try ni :P


nota kakikukaku : belog muka baru, tapi jangan harap ak nak rajin apdet. insyaAllah kembali aktif lepas abes final. doakan kami :D

more

Wednesday, June 22, 2011

jatuh hati

| 2 sticky notes

sangat jatuh hati dengan ini





haish. kenapalah ko keluar lambat sangat?
berminat? klik sini

more

Monday, June 13, 2011

smooth criminal

| 1 sticky notes

ko tau tak apa maksud terbaek?
ni dia


cun gila!
lagu sedap + passion dorang maen cello uh
whoa. memang ada umph lah!

nota kakikukaku : ye, ak patot baca buku sekarang. bukannya on9


more

Saturday, June 04, 2011

heran?

| 1 sticky notes

tadi lepas main bowling sedas dua kat IBC
ak ngan kawan ak gerak la pegi city star
saja teman kawan ak nak carik kipas kat spinneys
memandangkan mesir dah semakin panas menggoda
terpaksalah beli kipas. nak ber-ekon, tak mampu

sampai sampai jek kat sana
tiba tiba

video
ak rakam sebab nak tunjuk situasi. sekian

hurm, kalo dah kat mesir un camni,
kat negara negara lain camna la.
laki campur ngan puan. joget nari sampai pagi
bala~ bala~
memang menghitung hari la kalo camni

nota kakikukaku : oke, tapi ak tak nafikan la dorang nari semat gila. yang laki jek la tapi. yang puan, no komen
 
more

Friday, June 03, 2011

relieved

| 0 sticky notes

alhamdulillah
selesai sudah semua practical

yang tinggal
written ngan oral

tu pun tiga minggu lagi
insyaAllah sempat kalo nak revise pulun gila gila gila gila lagi

oh ya. sedikit picca lepas merdeka dari practical anatomy




 serius ak cakap
perasaan lepas abes practical anat rasa macam ak baru lepas menang moto!
dan baru ak paham kenapa dak arab cakap

"thank you doctor, the exam was awesome!.."
.
nota kakikukaku : doakan yang terbaek untuk kami, future doctors of Malaysia :)
more