PATIENTS TREATED

Thursday, June 30, 2011

jangan buat


kain pelikat lalalala
kain pelikat lalalala
kain pelikat, diguna aneka cara~


ya. memang betul. 
memang macam macam benda kita boleh buat dengan kain pelikat.
buat lapik bantal
lapik meja
kain buruk
balut baby
sapu tangan
tudung saji
selimut 
baju
langsir
cadar
tuala


macam macam lagi lah
ko sebut jek apa. seme dia boleh jadi

tapi, bila ko kat mesir ni
ada satu benda jek yang tak bole buat ngan kain pelikat

ko tak boleh pergi masjid pakai kain pelikat

la. apsal lak? kat mesia cilek jek pacik pacik pakai kain pelikat.
takkan ko malu kot. cuba la promote sket barang buatan mesia ni.

cop! haaa. malu tak malu
cuba ko jawab sket.
ko nak pakai lagi ke kain pelikat pegi masjid kat mesir ni,
lepas ko tau yang orang mesir tak kira tua-muda-miskin-kaya-laki-puan
semua bakal gelak kat ko?




napa lak?


MyEm0.Com




nak tau kenapa?
sebabnya orang mesir cuma pakai kain pelikat
lepas dorang baru ehem ehem dengan isteri dorang.
terkejut? ya. tu lah hakikatnya.

dan ucapkan tahniah dan berikan tepukan gemuruh kepada ak 
sebab jumaat lepas lepas ak pegi masjid pakai kain pelikat dengan cemerlang sekali.
-___-'

nota kakikukaku : tadek can dah la nak ngorat awek arab. haish

6 sticky notes:

Dzuu Haniin said...

rilek je sampai ke Giza pakai kain pelikat.orang Arab dah biasa.

orang kulit hitam pun ada yang pakai kain pelikat.

hayyanAFFIQ said...

oh. org belah2 giza uh kot da bese. org belah abbasiyah belom lagi :P

zida said...

aku ingat benda ni tipu doh, rupanya betul! haha tak sangka :P

kalau pakai kain batik? heheh

hayyanAFFIQ said...

pe kata ko try buat? ak nak gak tau. pastu output dia ko tlis ah dlm blog :P

zida said...

haha aku rasa kawan aku pernah buat, tapi pakai dengan baru kurung la (macam kebarung) rasa macam okey je takde pape. HAHA

beb, aku pinjam link ko ni letak dalam blog aku. hehe

hayyanAFFIQ said...

ok. no prob :)